Waarmee kunnen wij u helpen?

Onderhoud, reparatie en keuringen

Kundig en regelmatig onderhoud aan uw vrachtwagens, bedrijfswagens en overige voertuigen is erg belangrijk. Zo blijft de voertuigconditie optimaal en komt een wagen minder snel onderweg stil te staan. U kunt bij ons terecht voor reparaties, onderhoud en keuringen. Wij beschikken over verschillende soorten diagnoseapperatuur. Wij staan garant voor snelle service, professionele monteurs en veel kennis in huis. Daarnaast streven wij naar de beste kwaliteit.

Reparatie

Vanuit de basis zijn wij gespecialiseerd in het repareren van vrachtwagens en bedrijfswagens. Daarnaast repareren we allerlei soorten voertuigen/machines als shovels, aggregaten, landbouwvoertuigen en auto’s. Er zijn weinig soorten motoren waar wij geen verstand van hebben. Wij denken met de klant mee, hierdoor vervangen we niet standaard onderdelen, maar repareren deze als dat de beste oplossing is. Bepaalde reparaties kunnen wij op locatie uitvoeren.

Onderhoud

Kundig en regelmatig onderhoud aan uw vrachtwagens, bedrijfswagens en overige voertuigen is erg belangrijk. Zo blijft de voertuigconditie optimaal en komt een wagen minder snel onderweg stil te staan. Wij zijn gespecialiseerd in periodiek onderhoud. Neem contact op voor vragen!

Keuren

Wij keuren verschillende soorten voertuigen/machines. Wij hebben gecertificeerde keurmeesters in dienst die dit voor u kunnen doen. Wij verzorgen de volgende soorten keuringen:

  • lichte- en zware voertuigen
  • diesel
  • trekkend- en getrokken materieel
  • laadklepkeuringen
  • tachograafijkingen

Neem contact op voor meer informatie!

Aircoservice

Een goedwerkende airco zorgt voor een aangename temperatuur. Met onze aircoservice zorgen wij ervoor dat de airco goed blijft onderhouden.

Neem contact op voor meer informatie!

Over Truckservice Plus

Kundig en regelmatig onderhoud aan uw vrachtwagens, bedrijfswagens en overige voertuigen is erg belangrijk. Zo blijft de voertuigconditie optimaal en komt een wagen minder snel onderweg stil te staan. U kunt bij ons terecht voor reparaties, onderhoud en keuringen. Wij staan garant voor snelle service, professionele monteurs en veel kennis in huis. Daarnaast streven wij naar de beste kwaliteit.